300 Spartalı 2 Hobit beklenmedik yolculuk Para Avcisi terminator 4 kurtulus buz devri 3 testere 6 Arog
0

Lockout (2012) – İsyan Full Film izle

Lockout (2012) – İsyan Full Film izleFilmini izlemektesiniz.İyi Seyirler Dileriz...

Yapım : Fransa.
Yapım Yılı : 2012
Türkiye Gösterim Tarihi : 20 Temmuz 2012
Yönetmen : James Mather ve Stephen St. Leger yönetmişlerdir.
Yapımcı : Luc Besson.
Filmin Türü : Gerilim, Macera ve Aksiyon türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Altyazılı.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Maggie Grace, Peter Stormare, Tom Hollander, Guy Pearce, Vincent Regan, Lennie James, Bojan Peric, Daryl Fidelak, Anne Solenne Hatte, Joseph Gilgun, Jacky Ido, Nick Hardin, Mark Tankersley, Thomas Kelly, Peter Hudson ve Tim Plester oynamışlardır.
Aksiyon filmlerinin ünlü aktörlerinin yer aldığı 2012 yılı Fransa yapımı olan, ülkemizde de 2012 yılının Temmuz ayında gösterime girmiş filmlerinden birisi olan Lockout Filmi arşimizdeki yerini Altyazılı olarak almıştır.
Filmin Konusu : Bir komplo oyununa alet olduktan sonra casuslukla suçlanan eski ajan Snow’a özgürlüğünü yeniden kazanma fırsatı sunulur. Fakat karşılığında üstlenmesi gereken görev oldukça zorludur. Zira Amerikan başkanının kızı Emily kaçırılmış ve yüksek güvenlikli bir uzay üssüne hapsedilmiştir. Snow en sıradışı yöntemlerle Emily’yi kurtarmaya çalışacaktır.

İsyan izle , Lockout izle , Lockout Full izle , Lockout HD izle , İsyan Altyazılı izle , Lockout Filmini izle

Yazının Devamını Okuyun..

0

Dragon Age: Dawn Of The Seeker (2012) full film izle

Dragon Age: Dawn Of The Seeker (2012) full film izleFilmini izlemektesiniz.İyi Seyirler Dileriz...

Yapım : Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri.
Yapım Yılı : 2012
Türkiye Gösterim Tarihi : Vizyona girmedi.
Yönetmen : Fumihiko Sori.
Yapımcı : Jeffrey Scott.
Filmin Türü : Fantastik, Çocuk, Animasyon, Aksiyon ve Çizgi Film türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Altyazılı.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosunu Seslendirenler : Luci Christian, Christopher Sabat, Colleen Clinkenbeard, Brina Palencia, J. Michael Tatum, John Swasey, Chuck Huber, Mike Mcfarland, Pam Dougherty ve R. Bruce Elliot seslendirmeleri yapmışlardır.
İzleyicilerin büyük bir oranı gerek konusu, gerek aksiyonu, gerekse görsel efektleri ile son derece güzel bir animasyon olduğunu ve sadece çocuklara değil, yetişkinlerede hitap ettiğini belirtiyorlar. Bir kısım izleyici, bu animasyon Türkiye’de gösterime girmiş olsa çok iyi gişe yapabilirdi diyerek şaşkınlıklarını da belirtiyorlar.
Filmin Konusu : Andraste ve Chantry tehdit eden bir komplo vardır ve durdurulması gerekmektedir. Bu ikili ihanet ile suçlanmışlardır. Cassandra adını temizlemek için intikam yoluna koyulur.
Dragon Age Dawn Of The Seeker izle , Dragon Age Dawn Of The Seeker Full izle , Dragon Age Dawn Of The Seeker HD izle , Dragon Age Dawn Of The Seeker Filmini izle , Dragon Age Dawn Of The Seeker Online izle , Dragon Age Dawn Of The Seeker Altyazılı izle

Yazının Devamını Okuyun..

0

Rogue River (2012) full film izle

Rogue River (2012) full film izleFilmini izlemektesiniz.İyi Seyirler Dileriz...

Yapım : Amerika Birleşik Devletleri.
Yapım Yılı : 2012
Türkiye Gösterim Tarihi : Vizyona girmedi.
Yönetmen : Jourdan Mcclure.
Yapımcı : Zachery Ty Bryan, Stephen Fromkin, Scott Macleod, Jo Haskin, Jina Panebianco, Kevin Haskin ve Adam Targum yapmışlardır.
Filmin Türü : Korku ve Gerilim türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Altyazılı.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Michael Rooker, Bill Moseley, Chris Coy, Michelle Page, Art Alexakis, Michael Cudlitz ve Lucinda Jenney oynamışlardır.
Film, izleyicileri tarafından tamamı ile sınıfta kalmış görünüyor. Sinema tutkunları filmin afişini bile ciddi anlamda eleştiriyorlar. İzleyicilere göre filmin afişi Mezarına Tüküreceğim Filminden esinlenerek yapılmış, hatta direk çalınmış olarak yorumlanıyor. İMDB sitesinin verdiği düşük puanıda haklı bulan sinema tutkunları, filmin izlenebilecek düzeyde olmadığını belirtiyorlar. Çok az sayıda seyirci filmi beğendiğini, fakat sadece boş bir zamanınız varsa zaman ayırabileceğinizi belirtiyorlar.
Filmin Konusu : Genç bir kadın arabasıyla Rogue River’a doğru yol alırken gizemli bir şekilde kaybolur. Kadını gören bir yabancı iletişimin olmadığı bir kulübede gece için sığınak teklif eder. Başka seçeneği olmadığından sonsuza dek pişman olacağı bu teklifi kabul eden kadın için tarifsiz acı ve işkence dolu saatler başlamıştır.
Rogue River izle , Rogue River Full izle , Rogue River HD izle , Rogue River Filmini izle , Rogue River Altyazılı izle , Rogue River Online izle , Rogue River 2012 izle

Yazının Devamını Okuyun..

0

Sürüsüne Bereket 2 – Cheaper By The Dozen 2 film izle

Sürüsüne Bereket 2 – Cheaper By The Dozen 2 film izleFilmini izlemektesiniz.İyi Seyirler Dileriz...
Yapım : Amerika Birleşik Devletleri. Yapım Yılı : 2005
Türkiye Gösterim Tarihi : 21 Mart 2005
Yönetmen : Adam Shankman
Yapımcı : Shawn Levy, Ben Myron
Filmin Türü : Aile, Komedi, Macera
Filmin Dili : Türkçe Dublaj
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Taylor Lautner, Hilary Duff, Steve Martin, Carmen Electra, Jonathan Bennett, Tom Welling, Alyson Stoner, Eugene Levy, Piper Perabo, Bonnie Hunt, Blake Woodruff, Kevin Schmidt, Jacob Smith, Morgan York, Forrest Landis, Liliana Mumy, Kathryn Joosten, Shane Kinsman, Brent Kinsman
Kahkahı tufanı kaldığı yerden tüm sürat devam ediyor. Sürüsüne Bereket 2 filmi devam serisi olarak 2005 yılında ABD sineması tarafından vizyona sokularak sinema severlerin beğenisine sunulmuştur. Cheaper By The Dozen 2 sinema filmi türkçe dublaj dil seçeneği ile izleyebilirsiniz.
Cheaper By The Dozen 2 – Sürüsüne Bereket 2 sinema filmini indirmeden full ve online olarak kesintisiz izleyebilirsiniz.
Film Konusu: Steve Martin sizlere müthiş kahkahalar attırırken onu her zamankinden daha da komik bulacaksınız. Tom Baker (Steve Martin), karısı Kate (Bonnie Hunt) ile birlikte unutulmaz bir yaz kaçamağı için ailenin tüm üyelerini bir araya getirirler. Fakat Baker ailesinin rüya tatilleri, rakip Jimmy Murtaugh’nun (Eugene Levy) ailesinin üstün performansları sonucunda inanılmaz bir çekişme içine girer.
Sürüsüne Bereket 2 Full izle – Sürüsüne Bereket 2 izle – Sürüsüne Bereket 2 Online izle – Cheaper By The Dozen 2 Türkçe izle – Cheaper By The Dozen 2 Türkçe Dublaj izle

Yazının Devamını Okuyun..

0

Karanlığı Taramak – A Scnner Darkly film izle

Karanlığı Taramak – A Scnner Darkly film izleFilmini izlemektesiniz.İyi Seyirler Dileriz...

Yapım : Amerika Birleşik Devletleri Yapım Yılı : 2006
Türkiye Gösterim Tarihi : 03 Kasım 2006
Yönetmen : Richard Linklater
Yapımcı : George Clooney, Steven Soderbergh, Erwin Stoff, Anne Walker-mcbay, John Sloss, Jennifer Fox, Palmer West, Ben Cosgrove, Jonah Smith
Filmin Türü : Animasyon, Bilim Kurgu, Aksiyon, Çizgi, Dram, Fantastik, Macera, Psikolojik, Gençlik Türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Dublaj
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Robert Downey Jr., Keanu Reeves, Winona Ryder, Woody Harrelson, Jason Douglas, Rory Cochrane, Steven Chester Prince, Mitch Baker, Leila Plummer, Marco Perella, Melody Chase, Dameon Clarke, Lisa Marie Newmyer başrolleri paylaşmışlardır.
2006 yılında ABD sinema tarafından sinema severler için vizyona sokulan Karanlığı Taramak ( A Scnner Darkly ) filmi Bilim Kurgu ve Fantastik film severler için iyi bir alternatif olarak göze çarpmaktadır. Bu güzel sinema filmi türkçe dublaj dil seçeneği ile izleyebilirsiniz.
A Scnner Darkly – Karanlığı Taramak sinema filmini indirmeden full ve online olarak kesintisiz izleyebilirsiniz.
Film Konusu: Amerika uyuşturucuya karşı verdiği savaşı kaybetmiş durumdadır. Uyuşturucu yüzünden,ajan Fred, Bob isminde uyuşturucu satıcısı olan ikinci bir kişilik geliştirmiştir. Fred’in meslektaşları Bob’u yakalamak üzere bir operasyon başlatırlar ve çözülmesi olanaksız bir yolculuk başlar. Philip K. Dick’in en sevilen romanı A Scanner Darkly, gerçek oyuncular üzerine gelişmiş bir animasyon tekniği ile hayat buluyor.
Karanlığı Taramak Full izle – Karanlığı Taramak izle – Karanlığı Taramak Online izle – A Scnner Darkly Türkçe izle – A Scnner Darkly Türkçe Dublaj izle

Yazının Devamını Okuyun..

0

Ruh Eşim – I Want Someone to Eat Cheese film izle

Ruh Eşim – I Want Someone to Eat Cheese film izleFilmini izlemektesiniz.İyi Seyirler Dileriz...

Yapım : Amerika Birleşik Devletleri Yapım Yılı : 2006
Türkiye Gösterim Tarihi : 18 Nisan 2007
Yönetmen : Jeff Garlin
Yapımcı : Jeff Garlin, Steve Pink, Erin O\’malley
Filmin Türü : Komedi, Romantik Türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Dublaj
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Jessy Schram, Bonnie Hunt, Sarah Silverman, Dan Castellaneta, Jeff Garlin, Amy Sedaris, Joey Slotnick, Tim Kazurinsky, David Pasquesi, Cita Orendain, Kate Merrill, Patti Vasquez, Josh Rosenblatt, Mina Kolb, Henriette Mantel, Paul Mazursky, Rebecca Sage Allen, Rose Abdoo başrolleri paylaşmışlardır.
ABD sineması tarafından 2006 yılında vizyona sokulan Ruh Eşim – ( I Want Someone to Eat Cheese ) filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile izlenebilinir filmler arasında kendisine yer bulmuştur. Bu filmi türkçe dublaj dil seçeneği ile izleyebilirsiniz.
I Want Someone to Eat Cheese – Ruş Eşim sinema filmini indirmeden full ve online olarak kesintisiz izleyebilirsiniz.
Filmi beğenmenizi umuyoruz.. iyi seyirler dileriz..

Film Konusu
: 39 yaşında, annesiyle yaşayan, kilo problemleri olan yalnız ve mutsuz bir adam olan James’in hayatında her şey ters gitmektedir. Kız arkadaşı da onu terk ettikten sonra zaten istediği başrolü başkasına kaptırdığı için aktörlüğü de bırakır. Ancak bir gün kendisiyle beraber olduğuna inanılmayacak kadar güzel ve eğlenceli bir kızla tanışır. Yoksa her şey yoluna mı giriyor?
Ruh Eşim Full izle – Ruh Eşim izle – Ruh Eşim Online izle – I Want Someone to Eat Cheese Türkçe izle –I Want Someone to Eat Cheese Türkçe Dublaj izle

Yazının Devamını Okuyun..

 
Robots.txt