300 Spartalı 2 Hobit beklenmedik yolculuk Para Avcisi terminator 4 kurtulus buz devri 3 testere 6 Arog

Rogue River (2012) full film izle

Rogue River (2012) full film izleFilmini izlemektesiniz.İyi Seyirler Dileriz...
Yapım : Amerika Birleşik Devletleri.
Yapım Yılı : 2012
Türkiye Gösterim Tarihi : Vizyona girmedi.
Yönetmen : Jourdan Mcclure.
Yapımcı : Zachery Ty Bryan, Stephen Fromkin, Scott Macleod, Jo Haskin, Jina Panebianco, Kevin Haskin ve Adam Targum yapmışlardır.
Filmin Türü : Korku ve Gerilim türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Altyazılı.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Michael Rooker, Bill Moseley, Chris Coy, Michelle Page, Art Alexakis, Michael Cudlitz ve Lucinda Jenney oynamışlardır.
Film, izleyicileri tarafından tamamı ile sınıfta kalmış görünüyor. Sinema tutkunları filmin afişini bile ciddi anlamda eleştiriyorlar. İzleyicilere göre filmin afişi Mezarına Tüküreceğim Filminden esinlenerek yapılmış, hatta direk çalınmış olarak yorumlanıyor. İMDB sitesinin verdiği düşük puanıda haklı bulan sinema tutkunları, filmin izlenebilecek düzeyde olmadığını belirtiyorlar. Çok az sayıda seyirci filmi beğendiğini, fakat sadece boş bir zamanınız varsa zaman ayırabileceğinizi belirtiyorlar.
Filmin Konusu : Genç bir kadın arabasıyla Rogue River’a doğru yol alırken gizemli bir şekilde kaybolur. Kadını gören bir yabancı iletişimin olmadığı bir kulübede gece için sığınak teklif eder. Başka seçeneği olmadığından sonsuza dek pişman olacağı bu teklifi kabul eden kadın için tarifsiz acı ve işkence dolu saatler başlamıştır.
Rogue River izle , Rogue River Full izle , Rogue River HD izle , Rogue River Filmini izle , Rogue River Altyazılı izle , Rogue River Online izle , Rogue River 2012 izle


Film izle | Full Film izle | indirmeden film izle
Film Bilgileri
Google'da AraGoogle'da Ara: Rogue River (2012) full film izle

Url: http://film-izlemeli.blogspot.com/2012/09/rogue-river-2012-full-film-izle.html
Filmi Paylaş
Facebook

Yorum Gönder

Filmlere Yaptığınız Yorumlar Size Yeni Filmler Olarak Geri Dönecektir.Bir Teşekkürü Çok Görmeyin...

 
Robots.txt